Categorized | MankerBeer News

Inför SBWF – TÄVLING! Vinn din biljett, ölglas och glädje med MankerBeer

 

Så, vi har haft fullt upp med saker här på MankerBeer och har därför missat att promote’a och uppdatera vår tävling inför SBWF. Vi har fortfarande våra priser kvar och för att inte vara ohyffsade mot er som redan skickat in era bidrag så kommer vi att räkna era bidrag dubbelt. Priserna kommer att kunna hämtas ut på SBWF om möjligt, annars skickar vi dem.

Vad går då tävlingen ut på?
 Jo, dela med er av länken till vår “införvideo-montage”, gärna på facebook (för ni “gillar” oss väl redan?) men annars på valfritt sätt, fota eller ta en screen dump och skicka till oss. Skriv gärna någon kul kommentar eller text till länken/filmen när ni postar den. Vårt mål är att få fler intresserade av bra öl och att vi ska få fler som kommer förbi på mässan! Sprid ölglädje i Sverige! Så hitta på något sätt att dela med er utav våran video och skicka in det till oss! Kort och gott – få folk att komma på mässan och intressera sig för bra öl! Av alla som sänder in sina screens (mankerbeerblog@gmail.com) så drar vi ett par lyckliga vinnare.

Vad vinner man då?
Priset då? En date med M2? Mnjae, men nedanstående!

Vi har satt ihop ett par paket med nedanstående innehåll i olika blandningar:
2 fribiljetter till SBWF (valfri dag)
3 Sorbon “Hello My Name is Ingrid”-tröjor
8 Flying Dog/Sierra Nevada-glas från Wicked Wine
Massa snygga USA-relaterade coasters!

2 eller 3 paket kommer att skickas ut så skicka in era bidrag senast onsdag 28e för att vara med och tävla

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Inför SBWF – TÄVLING! Vinn din biljett, ölglas och glädje med MankerBeer”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Glöm för det första inte att delta i vår roliga tävling inför SBWF! Vinn biljetter, Hello, My … […]


Leave a Reply