Categorized | MankerBeer News

…och vinnarna (i MankerBeer’s SBWF-tävling) är?

 

Så, då är vinnarna klara och framlottade. Manker skrev ned samtliga bidragsgivare på en lista och bad M2 fritt välja 2 stycken siffror som då blir 2 personer på listan. Vi har dessutom 2 stycken extrapriser för goda insatser som vinner ett bonuspris var.

Vinnarna till vårt “storpack” är:

Linus Laurin
Niklas Ljungblom

Ni vinner båda följande: 1 Sorbon “Hello, My Name is Ingrdid”-tröja, 4stycken Flying Dog / Sierra Nevada glas från Wicked Wine samt Smuttynose coasters SAMT varsin biljett till Stockholm Beer and Whisky Festival 2011. Stort grattis!
Då vi är generösa, givmilda och har samlat på oss så mycket mög så har vi även delat ut ett extrapris! Detta då bidraget i form av posters med bilder från vårt montage satts upp på Birger Jarlsgatan i Stockholm – riktigt kul.

Upphovsman: Erik Aagard Fransson. Du vinner 4 stycken ölglas från Wicked Wine, coasters samt boken 101 Öl.

Vi kommer maila er under kvällen!

 

Stort grattis till er och tack ni som tävlade, jag hoppas vi ses på mässan!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “…och vinnarna (i MankerBeer’s SBWF-tävling) är?”

  1. Niklas says:

    Tjohoooo, i win i win i win!!!!!! 😀

    Ni e grymma killar!!!!! Ses i morgon 😀

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply