Categorized | MankerBeer TV, Ölrecensioner

Manker Beer TV – Founders Harvest Ale, brown paper bag edition

 

Manker och M2 stannar till i ett soligt New York för att låta en “vardagsöl” slinka ned – Founders Harvest Ale, en wet hop’ad ale med lagom men kanske något mild humlekaraktär dricks nämligen bäst ur en brun papperspåse. Ölen har allt en bra pale ale bör ha, men kanske att den är lite för återhållsam och nästan klen – åtminstone om man förväntar sig något mer åt deras Centennial eller ens den vanliga Pale Ale‘en. Det här är snarare en öl att dricka ett par av och plötsligt inse att den är oerhört välgjord och riktigt god.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply