Categorized | M2's Corner, MankerBeer TV

Manker Beer TV – S.m.o.Ö – Boulder Beer Hazed & Infused

Under våra resa runt i USA så filmade vi dröser med små roliga klipp, allvarliga klipp och bara dumma – men roliga klipp. De flesta ändå ölrelaterade. Vi tycker likväl att samtliga är såpass roliga att vi valt att kalla dem våra “bidrag till Sveriges mest oseriösa ölrecension” (S.m.o.Ö).

Dagens klipp filmades då vi bodde utanför Oskar Blues Brewery och Manker och M2 sätter sig för att prova lite öl – Boulder Beer Company Hazed & Infused. M2 tar plats och ger sina synpunkter på ölen innan vi beslutar oss för att lämna RV’n och gå och dricka massa öl på OB’s Brewpub istället.

Ölen är en god American Pale Ale, humlad med Centennial och Crystalhumle, dock utan att vara speciell på något sätt. Med alla de grymma APA’s som finns så räcker ibland inte en bra arom till för att imponera på oss, men det tar inte bort något från ölen eller gör den ‘dålig’. Så prova ölen själv om du får tillfället (den har dykt upp i Sverige vid något tillfälle, eller om det bara var på Monks i Stockholm…). Beskan är balanserad i god APA-stil så humlekaraktären gör sig väl i ölen. Under resan provade vi också samma bryggeris Cold Hop, en Brittisk strong ale med angenäm humlearom och en god humlig smak som tar det bästa från det Brittiska och Amerikanska för att göra en bra hybrid.

Betyg? – Bra (+) / Bra+ beroende på vilken humlekaraktär du vill att ölen ska ha. Hazed & Infused är god, det är den och efter en kväll som den i klippet så är det inte så konstigt att det är svårare att bli överväldigad av lycka över en bra APA.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply