Inför Örebro Beer and Whisky – Mankers Måsten!

Nu är det bara dagen kvar till årets Örebro Beer and Whisky Festival som hålls på Conventum i Örebro och Stefan på Ölsvammel har satt ihop en användarvänlig och övergripande lista på de öl som kommer finnas tillgängliga. Likt vi gjorde på Stockholm Beer and Whisky Festival så har jag valt ut ett gäng av ölen som jag vill lyfta fram lite extra. De gråmarkerade är sådana jag verkligen tycker ni bör prova. Märk att vissa utställare inte ens är med och det beror mer på att Stefan inte fått bekräftade listor varpå jag inte velat/vågat ta med dem. Jag hoppas att vi ses där på lördag då jag kommer besöka mässan. Håll bara utkik efter en Dogfish Head-keps och Manker Beer-tröjan.

Kom gärna med förslag på annat som jag bara inte får missa på mässan!

(btw, ni har väl inte missar vår videorecension tillsammans med ölhunden från i förmiddags?)

 

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Inför Örebro Beer and Whisky – Mankers Måsten!”

  1. M2 says:

    Hoptimum tog slut första dagen på SBWF, så skynda er att prova detta underbara humlemonster, ni kommer ICKE att ångra er!

    //M2

  2. Tack för omnämnandet. Vi syns på lördag 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply