Manker Beer TV – Avery Samael’s Oak Aged Ale @ a hotel room in Denver

 

Sist ut i vår triplett om Averys öl på vårt hotellrum i Denver är Samael’s Oak Aged Ale. En eklagrad english strong ale/barley wine. Lägger sig runt 15-16% i alkoholstyrka och är inte bara den minst humlade av Averys öl utan dessutom en receptmässig karamellbomb. Amerikanska ekchips står för den ekade karaktären och efter de här tre ölen som alla var smakrika och bra kraftiga så var det skönt med en halvtimmes lugn och ro innan vi åter skulle ut och göra stan, klockan var ju trots allt bara runt 2.

 

Se de övriga två delarna:

Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver
Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker Beer TV – Avery Samael’s Oak Aged Ale @ a hotel room in Denver”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Manker Beer TV – Avery Samael’s Oak Aged Ale @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Hog Heaven @ a hotel room in Denver Manker Beer TV – Avery Dépuceleuse @ a hotel room in Denver […]


Leave a Reply