Categorized | MankerBeer Talk

Tävling: Vinn signerat Brooklyn Brewerypaket

I samband med Cheese Wars-eventet med Garrett Oliver vs Totte StenebyRestaurangakademin som vi skrev om tidigare idag så kom vi över två av dessa signerade paket från Brooklyn Brewery. Innehållet är hemligt men kan på något sätt härledas till dagens inlägg och är lite typiskt Garrett.

Vi kommer lotta ut ett av dessa paket till den som ger oss den i våra ögon bästa/mest spännande/inovativa/oväntade öl-och-ost-kombon. Kommentera på vår Facebooksida eller maila oss via kontaktformuläret här på sidan så väljer vi ut en vinnare nu på onsdag (9e maj).

Ost, liksom mat och öl är någonting som ligger oss varmt om hjärtat och om ni inte redan har läst dagens inlägg så rekommenderar vi er att göra det, för det var ett par riktigt fina kombinationer som verkligen lyfte både ost och dryck.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Tävling: Vinn signerat Brooklyn Brewerypaket”

  1. Linus Laurin says:

    Absolut en ostfondue gjord på emmentaler/gruyere och Mikkeller American Dream eller annan högkvalitativ lager. Till det serveras Grassroots Cigar City Neither.

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] har vi slutligen valt ut en lycklig vinnare samt två stycken tröstpristagar i vår Brooklyn Brewery Cheese Wars-tävling. Tävlingen där vi bad våra läsare att inspireras av Garrett Olivers Cheese Warsbattalj mot […]


Leave a Reply