Manker Beer News – MankerBeer.com fräschar upp sig med ny logga

På denna dagen, 25 oktober,  för 156 år sedan föddes den kroatiske och mycket välkände paleontologen Dragutin Gorjanovic-Kramberger. Det är vi alla glada för!

Dragutin delar, som alla vet, även födelsedag med den lite mindre kände Pablo Picasso, uppfinnaren av trolldeg, som föddes på denna dag för 131 år sedan, och vi minns såklart med smärta i bröstet samt fuktiga ögon när den danska lingvisten Holger Pederson 1953 tog sitt sista andetag, på dagen 15 år efter att den argentiska poeten Alfonsina Storni plockade ner skylten och tackade för sig. Det är en stor dag idag med andra ord!

Frågan vi konspiratoriker på MankerBeer ställer oss är om det är en ren slump att den tyska filosofen Max Stirner (f. 1806) idag ‘råkar’ har samma födelsedag som dagen då Toronto Stock Exchange bildades. De vise och lärde menar att det faktiskt är en total slump och ifrågasätter samtidigt vad vi egentligen sysslar med, medan vi samtidigt är något kluvna fortfarande.

Att Uganda gick med i FN denna dag för 50 år sedan och att den kanadensiska matematikern Ivan M. Niven skulle fyllt 97 bast idag talar sitt tydliga språk. Detta är en bra dag att hylla dessa hjältar med att korka upp en trevlig lunchöl och byta till vår nya logotype.

Vi visade en liten teaser på den för exakt en månads sedan – på årsdagen av att Vasco Núñez de Balboas expedition nådde Stilla havet, och samma dag som någon trodde att loggan var en kronärtskocka och en plankstek.

Den begåvade designern Björn Svensson på Deadfish Design har under flera månader arbetat med oss och hjälpt oss fånga det vi älskar mest, öl och kött. Och USA.

Under dryga halvåret har vi putsat och filat och snurrat och vänt och resultatet ser ni nu. Vi är störtnöjda!

En klart positiv bieffekt av arbetet var att den militanta stor stark-drickande designern började faktiskt uppskatta craft beer och jag (M2) vallade glatt runt honom under sista dagen på SBWF mellan saisons, stouts, IPA och lite spontanjäst.

 

Vi hoppas ni gillar vad vi gjort

Humle år folket!

//M2 & Manker

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply