MankerBeer och Wicked Wine kör Flying Dog-event på Sorbon

hunter-memorialDet händer saker nästa vecka men redan nu kör Stockholmskrogen Sorbon som för närvarande kör sina USA-veckor igång sin Flying Dog Tap Takeover. Inte nog med det, nästa tisdag kör MankerBeer och Wicked Wine ett helskönt event. Det kommer sprängas saker, drickas galna öl och ja, lite det ni inte vill missa om ni är där. Kika på länken ovan för alla öl som kommer att finnas redan nu, men sedan en vecka frammåt. Två av specialölen som serveras för första gången i Sverige kommer enbart att finnas på eventet nedan.

Vill ni ladda upp lite, eller om ni inte kan närvara så kan ni alltid kika in bryggmästaren Matt Brophys hela master class från Stockholm Beer 2011.

 

“It never got weird enough for me.” — Hunter S. Thompson
Flying Dog freekin Tap Takeover gästas av Manker, Gonzo & Grane.
Det kommer att sprängas saker, hundar som flyger, öl som dricks och det sedvanliga ranta, dissa, hylla och såga.
Nytt för dagen är de udda och klart annorlunda Natural Selection – Flying Dog/Evolution Brewery & Flying Dog Pumpernickel IPA – Starkt, sött och tufft utlovas.
Kom och gör galna saker med oss på Sorbon nu på tisdag (18/6) . Från 17 och framåt. Bästa Hunter S. look-alike får pris. Gonzo speed quiz mm
Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply