MankerBeer News: All in Brewing bjuder in till All In Beer Fest!

Kernel, Toccalmato, All in Brewing, Poppels och Croocked Moon – vad har de gemensamt? Jo, de är alla grymma bryggerier som alla kommer att mötas upp på Restaurang Runegård & Hvit i Göteborg den 1-2 november. Det är All in Brewing, det lilla bryggeriet som snabbt seglade in på den svenska ölscenen tidigare i år som har använt sina kontakter och sin passion för hantverksbrygd öl som ligger bakom eventet. Pelle Frost, en av grundarna av både All in Brewing och Ölrepubliken förklarar att tanken med festivalen är;

“[…]att göra en mässa med mycket smaker. Det är inte främst de alldagliga produkterna från de besökande utställarna som kommer att finnas representerade på denna mässa utan det är snarare specialbrygder som kommer att visas upp”

fest_posterDet finns redan ölmässor och festivaler av olika storlek och nördighetsgrad men i Sverige har det aldrig riktigt funnits något liknande Copenhagen Beer Celebration i Köpenhamn, eller som Pelle Frost beskriver det “Ingen har riktigt vågat att gå ALL IN när det gäller en sådan här sak…”. Victor Dahlberg, grundare och bryggare, menar att det här kan bli en koll på hur stort intresse det egentligen finns för den här typen av nördigare events. Ett event som helt klartvågar ta det extra klivet och som vågar ta för sig vad gäller utställare och öl.

Förutom nationella och internationella bryggare som häller upp sina brygder finns möjligheten att delta i en workshop för hembryggare. Andreas Görts, även han en av grundarna men också bryggare på All in Brewing ser ett växande intresse i att brygga öl hemma och önskar visa upp vad som faktiskt kan göras i det egna hemmet.

200 platser finns per dag och varje biljett kostar 450 riksdaler vilket ger dig entre, 4 ölprover, 1 ölglas och en himla massa kul. De rykten jag “har hört” säger också att det kan komma lite mer skojigheter, så helt klart är att ni inte vill missa detta.

Biljett till fredagen 1 november bokas här
Biljett till lördagen 2 november bokas här
All in Brewing på Facebook

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply