Categorized | MankerBeer Talk

MankerBeers fredagsöl vecka 38 – Samuel Adams Fantastic Four

Det är en händelserik dag idag, denna dag när Raven har inofficiell namnsdag. All in Brewing har dubbla releasefester på sin senaste öl, Schysst IPA i Göteborg och Stockholm medan Sigtuna har release för Röd IPA, speciellt framtagen för Bishops Arms 20-årsjubileum, på Bishops Arms Gamla Stan i Stockholm. Som om det inte vore nog har Galatea bjudit in Anderson Valleys bryggmästare Fal Allen och ägare Frans de Groen för en Tap Special på samma krog. Mer om det finner ni här och om Tap Speciel’en här.

Samuel-Adams-Fantastic-FourI övriga landet är det dags att fira slutet på ännu en jobbvecka som denna vecka också råkar vara den sista veckan innan Stockholm Beer drar igång, taggande! För att fira att vi har så mycket som händer idag och nästa vecka så tycker vi att ni ska lyxa till det lite extra och samtidigt bunkra upp lite. Veckans fredagsöl är därför det Fantastic Four Variety Pack från Samuel Adams som nu kommit in på Systembolaget och skall gå att få tag på i de flesta butikerna. Packet som kostar 79,60 kronor för fyra stycken öl (med andra ord runt 20 kronor flaskan) innehåller bryggeriets Imperial Stout, Latitude 48 IPA, Boston Lager och Noble Pils. En perfekt kombination av ölstilar, alkoholstyrkor och smaker där Boston Lager gör sig perfekt som en after work-öl medan Pilsen och IPA’n kan avnjutas till maten och Imperial Stouten som dessertöl. Eller så sprider ni ut dem under hela källen, oavsett vilket är det ett bra köp och ett bra pack att ha hemma då det finns något för alla, med andra ord ett bra festkit.

Kolla om packet finns hos just ditt Systembolag här.

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply