MankerBeer News: BrewDog Bar Gle.. Göteborg öppnar snart!

bf4b7b6ea73feb21706a152a70c71cc4_40389Med den klassiska Alla heter Glenn i Göteborg (jag själv älskar som ni vet Göteborg så kom inte och klaga nu) kan vi nu släppa nyheten att BrewDog Bar Sverige öppnar en andra bar i landet. BrewDog Bar Stockholm får ett arbetarbarn i form av BrewDog Bar Göteborg. Magnus “M2” Svensson har varit som på ett litet stressigt men glatt moln senaste tiden sedan det stod klart att det är dags för dem att öppna ännu en renodlad ölbar i Sverige. Våren 2014 öppnar de enligt dem själva sitt “andra tempel med fokus på humlepsalmer, maltfrälsningar och jästgudstjänster – ett tempel som aldrig någonsin kommer att servera någon annan öl än craft beer. Inga industrilager här inte“.

I den pressrelease som snart går ut berättar M2 hur ”BrewDog ligger varmt om vårt och svenskarnas hjärta där fantastiska öl i mängder av stilar med t ex välkända Punk IPA, 5 a.m. Saint, Jackhammer och Tactical Nuclear Penguin har tagit svenskarna med storm de senaste åren och därför känns det extra kul att kunna vara med om att ta detta koncept till Sverige och Stockholm och nu även Göteborg”.

brewdog-bar-stockholmBrewDog Bar Göteborg ska även den satsa på bra rustik husmanskost med en twist utan att pyssla med massa extra lull lull, bra öl och käk är koncetetet. Baren öppnar nu om någon månad och då de tar över en befintlig restaurang kommer arbetet att gå lite fortare än sist och ni kan följa arbetet på den nystartade Facebooksidan – där kommer de också att kommunicera vart lokalen ligger när alla signaturer på alla papper är klara! Jag har fått kika lite på barplanerna och det kommer bli riktigt jäkla häftigt med en väldigt unik touch som är lika mycket M2 som BrewDog.

Utöver det söker de redan personal till nya baren, så är du en passionerad craft beer-fantast skall du hålla utkik på deras hemsida!

Kul, hemskt, fantastiskt eller bara bartime ™?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer News: BrewDog Bar Gle.. Göteborg öppnar snart!”

  1. ellroy says:

    Gött!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply