Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Idag släpps biljetterna till Great American Beer Festival!

gabf_060Igår släpptes biljetterna till Great American Beer Festival för medlemmarna i Brewers Association, biljetter som tog slut på mindre än en kvart. Idag klockan 18.00 svensk släpps dock de resterna biljetterna till allmänheten och liksom tidigare år lär de ta slut på någon minut. Ticketmaster håller i själva biljettsläppet och ett tips om du vill försöka få några biljetter är att ha registrerat dig sedan tidigare och lagt in all information om kontokort, adress etc.

Själva tycker BA att man har gjort ett strålande jobb med biljettförsäljningen och meddelar att det tog fyra och en halv timme att sälja slut gårdagens biljetter vilket är ett PR-försök i stil med Bagdad-Bob (nej, det är inget krig)..

Tickets made available early for members of the American Homebrewers Association and the sold out in four and a half hours, compared to about 90 minutes last year, said Barbara Fusco, sales and marketing director for the Boulder-based BA.

[…]

Of this year’s pre-sale, Fusco said, “It went well. As we expected, demand was high … It did seem to be overall a smooth and error-free ticket sales for most of our members. We didn’t have any complaints or notices of any technical problem.”

Ser man till GABF’s Facebooksida håller väl folk inte riktigt med och min egen upplevelse var också annorlunda än den officiella.

Hursom, GABF är det häftigaste jag har varit med om i ölväg och en upplevelse som är svår att beskriva. Det är en folkfest, ölfest och hela Denver är fylld av ölfantaster, roliga events och annat kul. Visst är det mycket fuldrickande om man går på det sena söndagspasset men det är det å andra sidan på de flesta ölmässorna som sker på en helgdag.

 

Individual Session Tickets

 

2014 Session Date 2014 Session Times Prices
Thursday, October 2 5:30 pm – 10:00 pm $80 ($75 member price during member pre-sale)
Friday, October 3 5:30 pm – 10:00 pm $80 ($75 member price during member pre-sale)
Saturday, October 4Members Only Session 12:00 pm – 4:00 pm Sold Out
Saturday, October 4 5:30 pm – 10:00 pm $80 ($75 member price during member pre-sale)
Designated Driver* Available for all sessions. $25

*Includes festival program, special gift, unlimited sodas and hospitalities in the Designated Driver lounge.

Missa inte att koppla upp er innan klockan 18.00 om ni vill åka till GABF!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply