Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Surisarnas 5 toppstopp inför All in Beer Fest

Årets All In Beer Fest närmar sig och vi håller på att ladda upp rejält! Ni har väl inte missat vår införintervju med mässgeneralen Lina van der Zwan, läs den annars! Vi på Surisarna har ju ett lite extra gott öga till surare ölstilar och har därför kikat lite extra bland utställarna för att se vilka som kan stilla vårat sug. Nu är snart alla ölen utannonserade men vissa är inte med på listorna utan har avslöjats på annat håll, men kika på All In Beer Fests Facebooksida så får du bra koll på vilka öl som kommer.

allinbeerfest2015

1. Jonathan Wakefield
Även om det bara kommer finnas en suröl av Jonathans öl så är det hit vi kommer att springa först. Med bär direktimporterade av Manker och M2, samt en öl gjord av en mästare på Florida Weisses är Cloudberry Stush en öl man icke får missa.

2. Alefarm Brewing
Ni har kanske hunnit läsa vår intervju med Andreas Skytt LarsenAlefarm, då vet ni vad som väntar. Själva har vi ännu inte prövat något från detta nya danska bryggeri men vi är otroligt förväntansfulla på de öl han har med sig. Mankers omdöme på Funk Orchard har ju satt en viss grund på vad vi kan vänta oss.

3. Brekeriet
Kanske inte alltför oväntat och alltid ett givet stop. Förutom att göra bra suröl så är de rätt trevliga de där bröderna Ek. Vanilj är en udda och rolig suröl som man icke bör missa. Men även Solo, Tourbé och Zuur är rätt så nya öl ni kanske ännu inte har hunnit prova.

4. Brewski
Brewski har ryckt fram i Sverige och skördat succeer med både deras fruktade humliga öl och deras fenomenala Berliner Weisses. Till Göteborg tar man med sig den spännande berlinern Passionate Beating som smaksatts med passionsfrukt och rödbetor, en öl som fick idel höga omdömen i USA. De har också med sig Tropic Sneeze vilket inte skadar, riktigt god den med!

5. Mikkeller
Sex stycken suröl! Läs det igen, sex stycken suröl – två per pass har de med sig. Förutom Spontanmango som inte gjordes i en särskilt stor mängd så har man bland annat med sig Wintermelon och GreenApple. Den är inte nämnd på listorna än men på eventet Mikkeller själva har lagt ut så kommer de även ha med sig senaste samarbetet med Boon!

Sedan bör vi kanske nämna amerikanska Cycle vars bryggare Eric är med och gör surare öl under deras label Orange Belt Brewing, på AIBF ser vi Electric Boots Berliner Weisse. Med sig har de också sina vänner på Angry Chair vars Berliner Weisse 3 Little Birds har hyllats av oss här på MankerBeer tidigare. Tycker ni inte att det låter som ett okey surfält?

Surisarna

Vårt belgiska landslag, De Röda Djävlarna består idag av Surisarna Fredrik och Ludvig, passionerade lambicfantaster med bra insikt i surölsvärlden. Tidigare har vi också haft gästskribenter i form av belgofilerna Jens Skrubbe och Tomas Danko.


Surisarna

Vårt belgiska landslag, De Röda Djävlarna består idag av Surisarna Fredrik och Ludvig, passionerade lambicfantaster med bra insikt i surölsvärlden. Tidigare har vi också haft gästskribenter i form av belgofilerna Jens Skrubbe och Tomas Danko.

More Posts

Leave a Reply