Categorized | MankerBeer News

Vinn en Brooklyn EIPA signerad av Garrett Oliver

För att fira dagens premiär av Manker Beer TV och att Facebooksidan nu fyllt 2 veckor så sätts en liten ‘tävling’ igång. Eller tävling och tävling. För de som har sedan det klipp som jag nu publiserar här igen så signerar Garrett en flaska av deras East India Pale Ale som jag har lovat att lotta ut. Reglerna är lätta – gå med i Manker Beer Blog’s Facebookgrupp. Då jag tickat upp till 150 personer där så kommer jag på något sätt helt sonika lotta ut denna flaska! Inte alltför svårt och jag vet flera som redan har hört av sig och undrar hur man kan “vinna” den.Så gå med där, bjud in era öldrickande vänner och andra som ni vill få igång att börja dricka bra öl. Jag ser det mer som ett sätt att kunna nå ut till fler som kan börja uppskatta bra öl och för att sprida ölkultur än en siffra. Så en rolig tävling i all sin enkelhet. Kanske ska börja ha det här som ett stående inslag i framtida Manker Beer TV’s (om det blir fler, borde det?)

Och ja, ljudet suger. Tacka vet jag bakgrundsmusik och en mobilmikrofon. Men det ska bli bättre 🙂

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply