Categorized | MankerBeer News

Tävling – Manker Beer Blog fyller 2 år om en vecka!

Dåså, till slut är det dags. Då det är sju dagar (7) tills Manker Beer Blog fyller två år samt att Facebooksidan växer på likt en pojke i puberteten (eller flicka med för den delen) så är det dags att fira detta. Vi kan även fira att Manker Beer TV nog lär fortsätta om än med spontana inslag mer än regelbundna.

Vad går då tävlingen ut på och vad vad är det man tävlar om? Dels är det denna flaska som Garrett Oliver signerade under första avsnittet av Manker Beer TV. Utöver det kommer det dyka upp mer vinster som kommer presenteras under veckan från olika leverantörer och krogar.

Hur tävlar man då? Jo, dels måste man såklart vara med på Manker Beer Blog på Facebook. På den sidan finns även ett foto på ovannämnda flaska. Gilla det fotot och svara på frågan här under genom att skicka ditt svar till mankerbeerblog@gmail.com så är du med i utlottningen.

Finns det någon leverantör, bryggeri eller annan som vill bidra med lite priser så hör av er via kommentar, mail eller på facebook! Mottages tacksamt!

Tävlingsfråga:

– Vilken blev den andra (2a) ölen att få maxbetyg (“Kalasbra”) på Manker Beer Blog?

Svar mottages fram till den 15’e maj och utlottningen sker dagen efter den 16’e.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Tävling – Manker Beer Blog fyller 2 år om en vecka!”

  1. Anonymous says:

    Vart ska man skriva sitt svar?!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply