Categorized | MankerBeer TV

Premiär – Manker Beer Diaries – 1- Min första öl

Alla har vi någon öl som har gjort något med oss, för oss eller mot oss. Ölen som gjorde att vi kanske på riktigt började intressera oss för öl. Inte bara dricka den eller ha den som val när vi går ut på krogen, utan ölen som var den första man skrev om, rekommenderade någon eller spontant tänkte att “den här ska jag dricka ikväll”. Det är ämnet i det lite spontant och hastigt inspelade avsnittet av Manker Beer Diaries. En serie där jag kåserar om öl mer specifikt eller i största allmänhet.

Kommentera gärna, här eller på Facebook om vilken din första riktiga öl var. Samt ge svar på det jag frågar om i avsnittet.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Premiär – Manker Beer Diaries – 1- Min första öl”

  1. Simon k-g says:

    För min del var det Yeti 🙂 kul med video!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply