Categorized | MankerBeer TV

Manker Beer Diaries -2- Oceanbryggeriet Glenn #5

Så, ännu ett avsnitt av Manker Beer Diaries uppe. Idag kikar vi närmare på Oceanbryggeriet Glenn # 5. En riktigt trevlig och framförallt oerhört lättdrucken öl som omnämns som “golden ale” men är i något gränsland mellan golden ale, pale ale och “sommaröl”. Ölen är gjord till Supporterklubben Änglarna (IFK Göteborgs supportergrupp)  och återfinns främst i Göteborgsområdet. I somras var jag förbi Oceanbryggeriet och tjôtade med bryggare Bing någon timme och nu har jag tagit min kameraman i skinnet och fått tag på bilderna som krävts för att jag ska kunna plita ned ett reportage.

Kika gärna in mer om Oceanbryggeriet och vad de har för sig på deras Facebooksida som uppdateras föredömligt om vad som pågår på bryggeriet.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply