Categorized | MankerBeer News

Bandit Rock intervjuar Anat Baron, kvinnan bakom Beer Wars

Tidigt imorse sände Bandit Rock en intervju med Anat Baron, upphovskvinnan bakom dokumentärfilmen Beer Wars. Bollnäs-Martin pratar om filmen, ölindustrin i USA och lite om vad som skett sen filmen gjordes.

Lyssna på klippet här:
Anat Baron interview w Bandit Rock

 

Missa inte heller vår Nordiska releasefest av filmen onsdagen den 7e på Sorbon i Stockholm, mer info på länken här.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply