Manker Beer News: Brooklynspecial på Storstad, torsdagen 26e april

Inte nog med att Garrett Oliver har BMD på Motwalls nästa onsdag så är det Brooklyndag på torsdagen den 26’e på Storstad i Stockholm. 6 olika rätter har satts ihop med tillhörande öl och det ser minst lika gott och spännande ut som det som sker den 25e. Garrett är så klart på plats och samtalar med matgästerna om ölet och maten på sitt alltid lika trevliga sätt. Så missar ni BMD’n den 25e så har ni en minst lika angenäm kväll den 26e att se fram emot.

(Klicka på bilden för fullstor meny)

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply