Manker Beer News: Netonnet får en egen sommarlager, bu eller bä?

 

Mycket har skett i ölvärlden och mycket fortsätter att ske. Bryggerier, ölmärken och bryggare kommer och går och halvlustiga idéer dyker upp nästan dagligen. Den senaste är att elektronikkedjan Netonnet ger ut en egen öl. Deras Lager är en ljus lager med en “rund och blommig” smak och kommer att säljas på deras lagershopar (folkölsvariant) samt på bland annat Riche och Urban Deli, då i en starkölstappning.

Bakom ölet står Jädraås Bryggeri, som jag träffade på NK i Stockholm i vintras/våras och som gör ett par riktigt trevliga öl, som tyvärr lagras något sämre.

Reklamfilmen för ölet ser ni ovan och via netonnet.se/lager kan ni finna mer information. Ja, vad ska man säga tycker ni?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Manker Beer News: Netonnet får en egen sommarlager, bu eller bä?”

 1. J. Fritzl says:

  Achtung Käse!

  Jag drack den förra månaden och det var lite hembryggarvarning, även om den var drickbar. Lite för jästig och inte jättefrisk eller fräsch, lite misstanke om att den går och surnar eller mögar till sig någon gång i framtiden också…

 2. bark says:

  Jag tror det här är en del i den trend som idag finns i reklamvärlden att “lägga beslag på ord”. NetOnNet har valt ut ett ord som de vill jobba in så att kunderna alltid ska tänka på dem när det nämns.

  Ett annat exempel just nu är Burger King som försöker muta in “grillat”.

  Och det verkar väl fungera i alla fall delvis. Hade vi skrivit om elektronikkedjan annars?

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply