Categorized | MankerBeer News

Garrett Oliver intar Göteborg och Clarion Post den 26e april!

Det är mycket som sker framöver. Förutom att Garrett Oliver från Brooklyn Brewery kommer hit och tar över Akkurat i en vecka där vi både får en tap takeover och en beer makers dinner så kommer vi att få se besök på American Table och Urban Deli i Stockholm. Nytt för det här besöket är att Garrett även kommer att bege sig till Göteborg för att leda en beer makers dinner på Clarion Post. Fyra rätter ska serveras och till det kommer fyra helt galna öl att serveras – där ingen förutom Sorachi Ace funnits att prova annat än på tidigare specialevent. För min del är Jonge Kriek en helt ny öl och ni bör inte missa chansen att dricka en lagrad Monster Ale, det är en barley wine som lagras med värdighet! Att till surf n’ turfen slänga in en wheat wine i form av The Companion kan bli hur smaskigt som helst, tänk er bara spädgrisnacke och en rund mysig sötma.

Brooklyn_Hotel_Post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Garrett Oliver intar Göteborg och Clarion Post den 26e april!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Som vi skrev igår så kommer Garrett Oliver från Brooklyn Brewery ha en minst sagt fullmatad vecka här i Sverige . Måndagen den 22 april har en beer makers dinner på Akkurat, följt av en galen tap takeover på samma plats men den 25e. Dagen efter denna så har han med droska förflyttat sig ned till Göteborg för en middag på Clarion Post. […]


Leave a Reply