Categorized | MankerBeer News

The Brooklyn Food Experiments återvänder till Stockholm den 26/5

FX_660_StockholmFörra årets chillade event The Brooklyn Food Experiment kommer åter till Sverige och Stockholm. Den 26 maj intar Theo Peck och Nick Suarez åter huvudstaden för att detta år leda Swedish Taco Experiment. Debaser Slussen i Stockholm är arenan och huvudpersonerna är alla de amatörkockar som gillar att göra grym mat. Det var riktigt trevligt i fjol med goda öl, bra stämmning och en rad grymma chilis.

I år är det tacos på tapeten, denna svenska mexikanska klassiker som nu är likt med allt från “fredagsmys” till chipspåsar och tobleronekaoz blivit synonymt med “average Swedish friday”. Taco är lika populärt  i USA och Brooklyn, så Theo och Nick tyckte att det passade med tacotema i Stockholmstävlingen.

Tävlingen är öppen för alla, kostar inget men är begränsad i antalet platser. The Stockholm Taco Experiment står för deltagarnas matinköp upp till 1000 kr i form av presentkort och för er som “bara” vill hänga och äta mat och dricka Brooklynöl så kan ni köpa biljetter för 100 kronor och då ingår en Brooklynöl och provsmakning av mat. Biljetter köps här eller där på plats. Förra året var det väldigt mycket folk men ändå ett skönt tempo med att prova maten och kunna få i sig ett par öl, så tror inte att det kommer bli mycket sämre i år.

För anmälan till tävlingen och mer information kika in här.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “The Brooklyn Food Experiments återvänder till Stockholm den 26/5”

  1. Kul grej. Vad ingår i inträdet?
    Köper man mat från deltagarna eller hur funkar det, tror du?

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply