Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Cantillon – Blåbär 2014 releasedate

This message will also be presented in English.

Då är vi på MankerBeer stolta att presentera årets roligaste nyhet, release datum för Cantillon Blåbär 2014.blåbär

Morten Valentin Eilertsen, ägare av Ölbutikken i Köpenhamn hälsar att i år är den extremt limiterad och det kommer bara att säljas 30 flaskor av den stora och ca 70 flaskor av den lilla.
Priset är 300 för den stora och 150 för den lilla.

Tid och datum för släppet är 19.10 den 31 Juli. Det kommer att finnas en del Drink-in så man ska inte bli jätte ledsen om man missar, för Morten lovar att det inte kommer att finnas någon reservering av öl, vilket man har kunnat göra tidigare år.

We at MankerBeer is proud to anounce the release party of Cantillon Blåbär 2014.

At Ölbutikken in Copenhagen at 31 of July at 19.10.
It is very limited and only 30 big bottles and 70 small will be sold.

Balder

Balder - Beer Writer & Head of Bacon Wonders. Balder, aka pappa, har ett enormt intresse för allt som handlar om öl; Laga mat till, och med öl, brygga egen öl, byta öl, dricka öl, prata om öl, resa för att dricka öl och vad ni än kan tänka er. Vår man i Malmö med omnejd.


Balder

Balder - Beer Writer & Head of Bacon Wonders. Balder, aka pappa, har ett enormt intresse för allt som handlar om öl; Laga mat till, och med öl, brygga egen öl, byta öl, dricka öl, prata om öl, resa för att dricka öl och vad ni än kan tänka er. Vår man i Malmö med omnejd.

More Posts - Website

Follow Me:
YouTube

Leave a Reply