Categorized | MankerBeer News

Systembolaget släpper ny webblösing och behöver hjälp

På måndag, 10 november, lanserar Systembolaget sin nya webbplats och vill gärna ha dina synpunkter. Du kan redan idag ta del av beta-versionen via adressen, beta.systembolaget.se
Dina synpunkter är värdefulla och dem kan du lämna via startsidan genom att trycka på knappen ”Tyck till”.
Kort om nya sidanSystembolaget_006

  • Den är byggd för att passa mobilen – vi har idag 24 miljoner besök per år på systembolaget.se och majoriteten av besöken kommer från en mobil enhet. På den nya webbplatsen anpassas innehåll och funktioner efter din skärmstorlek, oavsett om du använder mobiltelefon, surfplatta eller dator.
  • Sidan är anpassad för att förbereda och underlätta besök i butik – 98 % av våra kunder söker dryck och söker butik. Vi har ordnat information och prioriterat funktioner med utgångspunkt från detta.
  • Vi lanserar den nya sidan stegvis. I första steget får du tillgång till de funktioner som de flesta av våra kunder använder – sök dryck och sök butik. Dessutom finns det möjlighet att beställa till butik. I nästa steg för vi över resterande innehåll från systembolaget.se. Detta beräknas vara klart till sommaren 2015. Därefter fortsätter vi att utveckla och förbättra webbplatsen utifrån kundernas behov och önskemål.
  • Du hittar allt, precis som tidigare, på systembolaget.se, under tiden som vi bygger vår nya webbplats.
  • Mer information om nya webbplatsen hittar du under ”Frågor & svar”
Balder

Balder - Beer Writer & Head of Bacon Wonders. Balder, aka pappa, har ett enormt intresse för allt som handlar om öl; Laga mat till, och med öl, brygga egen öl, byta öl, dricka öl, prata om öl, resa för att dricka öl och vad ni än kan tänka er. Vår man i Malmö med omnejd.


Balder

Balder - Beer Writer & Head of Bacon Wonders. Balder, aka pappa, har ett enormt intresse för allt som handlar om öl; Laga mat till, och med öl, brygga egen öl, byta öl, dricka öl, prata om öl, resa för att dricka öl och vad ni än kan tänka er. Vår man i Malmö med omnejd.

More Posts - Website

Follow Me:
YouTube

Leave a Reply