Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Oskar Blues öppnar i Texas

Vi börjar bli rätt vana att amerikanska bryggerier expanderar långt bortom sina forna jaktmarker. Sett till USA’s geografi, kostnader och tidsåtgång för transport av öl och annat så är det inte heller så konstigt att man försöker fördela ut sin produktion och närvaro över hela landet. Ett av de senare bryggerierna att ta sig vidare är sverigebekanta Oskar Blues.

oskarbluesaustin
Det har snart gått två årtionden sedan Dale Katechis öppnade upp Oskar Blues Grill & Brew vilket senare ledde till ett fullbordat bryggeri och häromåret ett syskon i North Carolina. Just North Carolina har på sistone blivit ett allt vanligare mål för många bryggerier som vill hitta en bra plats på USAs östkust. Men nu, bara 3 år senare har planen blivit att svänga tillbaka in i landet och ta turen ned till Austin, Texas. Man räknar med att slå upp portarna bör bryggeriet, med tillhörande bryggpub redan i april nästa år.

“North Carolina and Colorado are filled with amazing communities and experiences mingled with live music and Fuh-CAN great craft beer scenes.  The passion and rebellious nature of Austin locals, along with the food, craft beer and live music scenes create a vibe that already feels like home” says soul-founder Dale Katechis.

Oskar Blues som annars är lite härligt vintersportigt och cykelfanatiskt ser därmed ut att få svida om till dunebuggys och hästridning nästa år! Spännande tycker vi!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply