Categorized | Ölrecensioner

Kvällens whiskeyölprovning och måndagens släpp

Ikväll är det som sagt ölprovning med whiskeyöl på menyn, men även lite annat. Följande godsaker kommer förtäras, whiskeyöl är några andra mest med för att de är starka och ovanliga:

BrewDog Paradox Smokehead
BrewDog Paradox Islay of Arran
BrewDog Tactical Nuclear Penguine
Fullers Brewers Reserve Old Oak Aged Ale 2008
Harviestoun Ola Dubh 12
Harviestoun Ola Dubh 18
Samichalus Helles 2008
Brooklyn Black Ops

Så kommer nog bli trevligt

På måndag missar jag släpper på morgonen, men det mesta lär ju ändå finnas kvar så.

av det som släpps så ska jag sikta in mig på följande:

Oceanbryggeriet Eko Pale Ale, göteborgarna gör mig sällan besviken
Nynäshamns Bötet Barley Wine, inte heller nynäshamn har gjort det
Schneider Aventinus Weizen-Eisbock, allt sedan samarbetet med Brooklyn har ja velat testa något mer från dem
BrewDog Stone Bashah, kan ju lika gärna köra igenom deras sortiment och att Stone har varit med på ett hörn lovar ju att det nog är bra
Brooklyn Black Chocolate Stout, BONANZA, detta är en kalasöl att hamstra upp på!
Mohawk Rye IPA, mer från Gamla Slottskällan-samarbetet, intressant

Nu ska jag rusa, så blev lite rörigt inlägg idag

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

5 Responses to “Kvällens whiskeyölprovning och måndagens släpp”

 1. Daniel says:

  Jag är mycket intresserad av vad du tycker om Black Ops, kan du skriva om den först tro?

  Daniel

 2. Yury says:

  Daniel, gillar du bourbon som kommer du att älska Black Ops!

 3. Manker says:

  Säkerligen. Har ett gäng Black Ops hemma till så.
  Skulle tagit med Goose Island Bourbon County Stout men håller nog på de flaskorna lite till 😛

  Men Black Ops ser jag fram emot.

 4. Daniel says:

  Jag undrar om jag provade en defekt flaska, eller om jag inbillar mig. Därför jag vill höra andras intryck. Antingen ska den smaka så och då avskyr jag den, eller så var den defekt och då kan jag prova en annan flaska.

  Jag gillar bourbonfatston i öl.

  Daniel

 5. Manker says:

  Daniel, tack att du nämnde det. Då var jag inte ensam nu när jag druckit den att tycka att den var sådär. Det kändes som om smakerna var lite "röriga". Jag vart besviken då jag förväntade mig något annat och vete fasiken vad det beror på. De typiska Imp.stout-tonerna eller smakerna var inte riktigt där och jag vete fasiken varför. Men ska lägga upp en recension imorgon/ikväll så

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply