Categorized | MankerBeer Talk

Den ultimata amerikanska festivalmontern?

Du är på en ölfestival någonstans i Sverige. Bland montrar med öl, whisky, cigarrer och andra former av njutning vandrar du omkring och inspireras och njuter av att stilla ditt intresse över detta livsnjuteri. Redan på förhand har du kanske läst på olika hemsidor, bloggar eller via andra medier om vad som kommer att finnas tillgängligt och som du är lite mer nyfiken på än det andra. Du passerar bås med bra musik, med dålig musik, utan musik. Du besöker montrar som erbjuder ostar eller andra tilltugg och gör kanske ett längre besök hos dem med ett ölutbud du vill lära känna bättre. Vad du vill att montern ska vara, ja – det frågade vi om igår.

Vad vi nu önskar veta är vad den perfekta montern fokuserad på Amerikansk öl ska erbjuda. Vill du kunna vertikalprova öl, köra hoprocket’ing, kunna få ett litet smakprov av något mer exklusivt eller göra annat kul? Vi har en plan om interaktivitet och en rolig twist på den traditionella montertraditionen men vill komma närmare alla er andra. För det är ju ni och vi som möts på golvet på mässorna och snackar öl, provar öl och förbannar dålig öl. Så fortsätt komma med mer förslag på roliga saker man kan göra med, i och kring en monter på en ölfetival – gärna kopplat till amerikansk öl.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply