Categorized | MankerBeer Talk

MankerBeer tävlar ut Duff Beer t-shirt

Idag åkte Manker Beer på studiebesök till Hotell Amaranten för att prova lite lunchöl (mer om det imorgon), men där vi spenderade mest tid med att prata öl och kommande roligheter med Stefan ‘Mohawk’ Gustavsson. Förutom 2 kommande öl (havre-IPA liksom dubbelbock, båda till restaurang) så kommer ju hans fina Black Rocket Porter snart (mer om det framöver) liksom ett par nya brygder framöver. Han har även ett par mer spännande projekt för sig, som än sålänge får förbli hemliga – men vi uppskattar att det händer mycket på den svenska ölscenen även i år.

En av ölen vi inte provade, till förmån för lite annan öl, var Duff Beer. Ölet som nu finns att ta hem styckvis och i mängd via Systembolagets beställningssortiment. Både jag och M2 älskar serier och efter att ha besökt South Park’s hemstad i Colorado i höstas så vill vi nu hylla Simpsons. Därför har vi valt att tävla ut en Duff Beer t-shirt.

Det enda du behöver göra för att vinna är att kommentera det här inlägget på vår Facebooksida med ditt bästa Simpsonscitat enligt mallen: Mitt bidrag till MankerBeers Simpsonstävling är “quote…”

Imorgon vid lunch väljer vi den med det bästa citat vi gillar mest och som vinner t-shirten.

Mer Duff Beer
En dåres försvarstal – Duff Beer
Oskar Blues-kväll på Sorbon, slutade med Duff?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply