Uppdaterat: Meny och öllistor släppta inför Garrett Olivers besök i Stockholm 25-27e april

Vi har tidigare nämnt att Brooklyn Breewery’s Garrett Oliver kör en Tap Attack på Akkurat den 27e april samt håller en exklusiv Beer Makers Dinner på nya restaurangen Motwalls två dagar tidigare, den 25e.

Nu är all information klar och ute och det blir två dagar att hålla koll på då det är riktigt fina öl och två toppenevent man bör vilja gå på. Se nedan. Vilka öl ser ni mest fram emot? Wild 1, blast, Black Ops, Radius etc etc etc

 

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply