Categorized | MankerBeer News

Just in – Beer makers dinner med Garrett Oliver 25e april

Efter att tidigare ha berättat om Garrett Olivers visit till Sverige i april och sedan om den Tap-special (takeover innefattar mycket riktigt minst en tio kranar) som hålls på Akkurat fredagen den 27’e är det nu dags för mer från oss på Manker Beer.

Datumet alla ölfantaster ska boka in är onsdagen den 25e april. Då kommer en liten och väldigt exklusiv beer makers dinner hållas med Garrett i förarsätet. Jag vet vilka öl som kommer till Sverige så ni som avskräcks av tanken att det är ‘vanliga Brooklynöl’ får väl se… Jag tror inte att någon kommer bli besviken de här dagarna.

Alla som gillar öl och mat är medvetna om Garretts kunskaper och passion för ämnet (se t.ex. detta, ett av alla klipp med honom om mat och öl tillsammans). Så det är inte dumt att planera in datumen – för både middagen och fredagens event lär bli välbesökta och populära.

Biljetterna, som är riktigt få, släpps i nästa vecka och sidan du ska hålla koll på är här den du är på just nu. Är du för sugen kan du alltid slänga ett getöga på Motwalls som snart öppnar sina portar och i takt med det kommer att ha mer information på sin hemsida.

 

Mer om Garrett:

Breaking news – Garrett Oliver till Sverige och Akkurat i april
Öl tar plats – Sam Calagione och Garrett Oliver nominerade i årets James Beard Foundation Awards
Manker Beer Tv – Episode 1 – Garrett Oliver från Brooklyn Brewery

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Just in – Beer makers dinner med Garrett Oliver 25e april”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Garrett Oliver kör en Tap Atack på Akkurat den 27e april samt håller en exklusiv Beer Makers Dinner på nya restaurangen Motwalls två dagar tidigare, den […]


Leave a Reply