Categorized | MankerBeer News

Brewmance is in the air – Omnipollo (SE) & To Øl (DK) = Sant

För någon vecka sedan skrev jag om Henok och Omnipollos kommande öl Brewmance, en än då så länge rätt hemlig öl bryggd med bland annat en rejäl Nalle Puh-slev med honung. Då var det bara klart att det var en collaboration, men med vilka var fortfarande okänt. Nu kan vi meddela att ölet är en bourbonfatslagrad imperial stout på mysiga 11,2% med honunf från T-Centralen i Stockholm. Nu kanske ni blir oroliga men det är inte så att Henok och grabbarna har gått runt och skrapat honung från den ökända “Plattan” utan honungen kommer från Kulturhusets tak där producenten Bee Urban skördar den väldigt speciella honungen som har en utpräglad unik karaktär. Honungen är bland den dyraste i världen och de två hängivna biologerna bakom Bee Urban brinner verkligen för vad de gör, vilket lovar gott för ölet och de minst lika hängivna bryggarna.

Ölet bör finnas klart tills i jul och kan bli en bra julklapp!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Brewmance is in the air – Omnipollo (SE) & To Øl (DK) = Sant”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] med danskar och tillsammans med Tobias och Tore på To Øl är det nu snart dags för release av Brewmance Imperial Bourbon Barrel Aged Wild Honey Stout – kort och koncist namn. Ölet som släpps på Systembolaget nästa torsdag kommer också att […]


Leave a Reply