Categorized | MankerBeer News

MankerBeer news: Ny ölbar i Malmö – MankerBeerBar?

Först – tack för alla lyckönskningar! Vilket jäkla överväldigande mottagande det blev för MankerBeer Bar, så pass att vi nu faktiskt överväger om vi ska diskutera att inte bara ha det som ett 1 april-skämt…Sorry...

That’s right, besvikelsen kanske blir enorm för vissa men det som började som en kul idé blev kanske lite för väl genomarbetat aprilskämt, men tack vare ert mottagande så håller vi nu halvseriösa diskussioner om detta skulle fungera i praktiken. Så håll utkik, det kanske blir verklighet en vacker dag! Tills dess, dröm er bort i en värld där byråkratin förenklas för passionerade drömmare att starta eget som innefattar Belsebubs eget påhitt: ALKOHOL!

Förresten, vad skulle egentligen attributen vara i en MankerBeerBar om ni fick välja?

Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.


Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer news: Ny ölbar i Malmö – MankerBeerBar?”

  1. magnus says:

    Bra pris på stor stark är ett måste!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply