Manker Beer Tv – Episode 1 – Garrett Oliver från Brooklyn Brewery

Till slut är det så dags att släppa lös pilotprojektet med Manker Beer TV. Beroende på intresse och vad jag orkar så får vi se om det blir mer av detta. Premiäravsnittet med Garrett Oliver från Brooklyn Brewery är filmat på restaurang AG med en iPhone – med störande ljus och med nedsatt kvalitet för att inte göra filen alltför stor.

Garrett ger sin syn på ölrevolutionen i USA och Sverige, hur de stora bryggerierna försöker efterlikna mikrobryggerier och även risken vi ser med att det öppnas fler och fler bryggeri. Vidare pratas det om nya ölen Sorachi Ace, Carnegie Porters 175-årsjubileums öl (lagrad på bourbonfat där jag kan intyga att bourbonen var riktigt god!) och lite annat.

Slutligen kommer även en liten vinst för de som är med i Facebookgruppen och som kommer tävlas ut inom kort! Så följ Manker Beer Blog på Facebook för att veta mer.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

5 Responses to “Manker Beer Tv – Episode 1 – Garrett Oliver från Brooklyn Brewery”

  1. BeerSwedenDarren says:

    You didn't say cheers and beers 🙂
    Nice interview Magnus. More please!

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Det är alltså inte bara The Chili Food Experiment eller att Brooklyn nu lanserar sin Brooklyn East India Pale Ale på fat i Sverige som är nytt för i år – utan nu kommer deras ledgestalt åter hit efter förra vårens uppskattade besök. […]

  2. […] of Dogfish Head Manker Beer Meets: To Øl – Del 2 – Vad sker under en kväll med To Øl Manker Beer Tv – Episode 1 – Garrett Oliver från Brooklyn Brewery Brewing according to Mikkel(ler) – Master Class and interview at […]

  3. […] av dem, vilka får inte vara med etc. Oavsett vilket så är vi glada att se att den dipp som vi diskuterade med Garrett Oliver inte har börjat och kanske inte ens kommer att […]

  4. […] MB: There’s a debate, or what you wanna call it, in the US right now in regards to ‘craft beer’ and ‘crafty beer’, where ‘crafty beers’ are basically a copy on craft beer by the huge brewery giants (AB-InBev, Budweiser, Millers) and trying to replicate the craft beers available – what do you think of this and how are the US craft beer industry react to this? [a topic we discussed with Garrett in 2011] […]


Leave a Reply