Categorized | MankerBeer Talk

Inför SBWF 2012 – Magic Rock och SKA Brewing kommer på besök

Nu börjar det äntligen bli dags att se frammåt och mot Stockholm Beer and Whisky Festival! Oliver Twist släppte igår en liten trevlighet att Matt Vincent (ena grundaren) och Arlo Grammatica från SKA Brewing kommer att vara där på mässan. Som om det inte vore nog så är det idag klart att bryggarna från brittiska toppbryggeriet Magic Rock kommer på besök. Nedan är infon från OT och eventet finner ni här. Öl är socialt och öl ska vara trevligt med fokus på umgänge, intresse, kunskap och en bra tid mer än att bara nörda in sig på själva ölen, så ta detta utmärkta tillfälle att snacka öl med några riktiga kungar!

Ett intressant sidospår är att bryggarna på Magic Rock själva har förhört sig om hur de kunde ta sig till mässan då de verkligen ville besöka Sverige och mässan som är en av de största och bästa (den bästa?) i världen. Ännu ett tecken på att vi i Sverige drar till oss riktigt bra bryggerier, människor och öl!

 

Onsdag 3:e Oktober finns bryggarna från Magic Rock & Ska Brewing i stan! Ladda upp på OT inför 2:a helgen på SBWF med en grym kväll, grymma öl och allmänt skönt kaos!!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “Inför SBWF 2012 – Magic Rock och SKA Brewing kommer på besök”

  1. J. Fritzl says:

    Brauwer Hilfe!

    Mycket märklig djungeltrumma här pojkar… Hur fick ni reda på att Magic Rock fick förhöra sig själva om detta? Det var källarpappa himself som hjälpte dem nämligen, och gav dem priser och länkar till det flyg de behövde.

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] med SKA Brewing Company, att dyka upp både på mässan och på Oliver Twist på ett event onsdagen 3′e oktober. Som tidigare har vi alla icke-svenska intervjuer på engelska vilket jag hoppas att ni tycker är […]


Leave a Reply