Categorized | MankerBeer News

Och vinnaren är?

För exakt en månad sedan lade jag ut en tävling som helt sonika gick ut på att gilla Manker Beer Blog på Facebook samt att gå med på Beer Sweden Forum. Lätt, enkelt och bra. Priset var hemligt och är det fortfarande.. tills nu. Av de tävlande så har en lycklig sate rullats fram som vinnare.

Grattis säger vi till Viktor Lundh. Priset består av ett gäng ölglas med “amerikanska bryggmotiv” (tack säger vi till Wicked Wine).

Men för den delen, fortsätt gå med på Manker Beer på Facebook och registrera er på Beer Sweden Forum, ett forum som snart (den 13e september) har en liten BSF-meeting på Akkurat och OT.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply