Manker Beer – Inför-SBWF Montagetävling!

 

Efter gårdagens, och dagens underbara video där Manker och M2 förbereder sig inför SBWF så går vi nu ett steg längre. Tack vare ett par generösa vänner så kommer vi nu lotta ut lite fina priser i en tävling inför SBWF.

Vad går då tävlingen ut på? Jo, dela med er av länken till vår “införvideo-montage”, gärna på facebook (för ni “gillar” oss väl redan?) men annars på valfritt sätt, fota eller ta en screen dump och skicka till oss. Skriv gärna någon kul kommentar eller text till länken/filmen när ni postar den. Vårt mål är att få fler intresserade av bra öl och att vi ska få fler som kommer förbi på mässan! Sprid ölglädje i Sverige! Så hitta på något sätt att dela med er utav våran video och skicka in det till oss!

Av alla som sänder in sina screens (mankerbeerblog@gmail.com) så drar vi ett par lyckliga vinnare. Priset då? En date med M2? Mnjae, men en av Sorbons nya “Hello, My Name is Ingrid”-tishor, lite sköna Flying Dog/Sierra Nevada-glas från Wicked Wine och lite coola coasters. Vi har några sköna set att dela ut och det vore kul om vinnarna även har möjlighet att komma och möta oss på mässan, typ på torsdagen 🙂

Senast på söndag (25e) vill vi ha bilderna. Lycka till och vi hoppas att vi ses på mässan!!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply