Categorized | MankerBeer News

Hur ska MankerBeer rapportera från mässan tycker ni?

 

Så, idag är det bara ett par dagar kvar till Stockholm Beer and Whisky-festival. Ni har ju inte missat vår video antar jag, men den är värd att slänga med igen. Flertalet andra bloggar skriver väl och mycket om vad man ska dricka på mässan och om man inte orkar kika på listan på festivalens hemsida så har Stefan på Ölsvammel fått ihop en mer användarvänlig sådan.

 

Vad kommer Manker Beer göra på mässan då och varför skriver inte vi om allt som dyka upp skall? Tja, dels gör andra det redan så bra och dels så försöker vi hellre se till så att vi kan göra roligare rapporteringar om vad som sker för de som är, eller inte är, där eller för de som bara vill ha en round up på vad som skedde under dagen. Jag och M2 kommer vara där främst första torsdagen men sedan troligen lite då och då kanske varje dag – vi får se. Vi kommer antingen ha på oss träningskläderna alternativt våra Manker Beer-tröjor, så tveka inte med att gå fram och hälsa på oss!

 

Men för att kunna erbjuda så bra övervakning och rapportering som möjligt så skulle det vara intressant att veta vad ni vill höra och se? Bryggarintervjuer, spännande öl, happenings, snack med leverantörerna eller med övriga besökare? Varför bara göra någonting för vår egen skull när vi kan dela med oss på ett så mycket roligare sätt där ni också är mer integrerade!? Det skulle vara riktigt kul att försöka möta upp så många som möjligt av er och ta en öl i något av alla trevliga bås!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply