Categorized | MankerBeer News

Editerbar öllista inför SBWF

Glöm för det första inte att delta i vår roliga tävling inför SBWF! Vinn biljetter, Hello, My Name is Ingrid-tröjor och ölglas.

Stefan, mannen bakom Ölsvammel satte ihop en behändig lista över ölen inför årets upplaga av SBWF. Med hans godkännande så har jag nu editerat den lite smått och satt in den i ett excel-dokument varpå ni själva lätt och behändigt kan pyssla runt med att göra egna listor och välja ut de godbitar ni själva vill dricka. Mässprogram för att lätt finna de olika utställarna finns här. För att hitta mig och M2, följ festligheterna till dess centrum och de två lurfulla killarna med MankerBeer-tröjor!

Listan finner ni här och tack till Stefan som satte ihop den.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Editerbar öllista inför SBWF”

  1. Riktigt bra jobbat med excel-filen. 🙂 Jag har skrivit ut en av varje, ska klura på vilken jag i slutändan använder.

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] där på sängkanten och fnittrar lite belåtet inför det som komma skall. Igår lade jag upp ett ihopsatt excelark med festivalens alla öl, editerbart och […]


Leave a Reply