Categorized | MankerBeer News

Manker Beer tours the US – Förslag till mat-och-öl-kombos?

Nu vill vi håter ha er hjälp. Som om gårdagens efterfrågan på tips och ställen att besöka under USA-touren inte var nog så har vi även planerat att göra lite sköna Manker Beer and Food TV-avsnitt, US Style, och det är med dessa vi vill ha hjälp. På sistone har vi behövt rikta om fokus efter allting som haft med mässan att göra, spara på krafterna, ladda om batterierna. Eller inte alls, för vi har lagt massa tid på en grym USA-resa och vi lovar att ni läsare inte kommer bli besvikna. Därför har vi inte riktigt hunnit med att spela in nya avsnitt av MBFTV.


I det älskade förlorade landet USA så har vi ju en uppsjö med maträtter och matrelaterade “ämnen” – vilka alla kan och bör provas mot riktigt bra amerikansk öl. Vi kommer äta på några av de mer spännande ställena, både öl-och-mat-relaterat och inte, som vi funnit och det är ju ingen fråga om hur feta och flottiga vi kommer vara när vi kommer hem efter all god mat och öl. Så när vi ändå ska frossa i burgare, corn dogs, pot soups och oändliga frukostbagels kan vi lika gärna göra det mer klass och tillsammans med er.  Om ni använder er fantasi tillsammans med den resrutt vi presenterat så får ni en aning om vad som kan erbjudas i mat- och ölväg, och utifrån dessa ge förslag på spännande parningar.

Exempel:
– Wallmart 1-meter sub med Coors Light på tallboy burk.
Dogfish Head 120 Minute IPA på fat med husvagnslagade varma mackor med lönnsirap från Delaware.
– Äkta Amerikansk 1-kilos hamburgare med någon grym brown ale.
– Nybrygd Great Divide Titan IPA med ost från Denver.
– Mac & Cheese med någon Amerikansk belgo/saison.

Typ så, använd fantasin och skriva här, maila oss eller företrädesvis skriv på Facebook. Vi vill ha tips på öl, restauranger och annan mat-och-öl-relaterat vi kan använda oss av. Självfallet kommer vi belöna de bästa tipsen och de vi använder oss av – så hit us with your best shot!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply