Categorized | MankerBeer News

Vad vill ni fråga Dale på Oskar Blues?

Imorgonbitti (US time) åker vi fyra timmar västerut för att direkt åka upp till Longmont och Oskar Blues. Förutom att dricka Gubna och G’Night så blir det ett möte med ännu en bryggarpionjär – Dale. Mannen som var med och startade upp bryggeriet och som namngett klassikern Dale’s pale ale.

Gå gärna in på Facebook och säg till om det är något särskilt ni vill att vi ska fråga honom!?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply