Categorized | MankerBeer News

En dag av skam, huvudvärk och genuin lycka

Att vakna upp halv 4 på natten insvept i ett lakan, såklart inköpt på Walmart, i tyst mörker är fint. Att göra detsamma när det är minusgrader i bilen då vi inte satt på värmen är mindre nice.

Men vad gör det och varför sover vi med kläderna på och är så bakis idag? Tror kombinationen lång dag utan mat + bli bortskämda med öl av Oskar Blues för att sedan gå all in på deras restaurang kan ha med det att göra..

Det blev lite snack med Dale innan vi förvirrade oss med den skogssklna PR-ansvarige Chad. Bi har bland annat en 5-6 minutersvideo på den tour vi fick av han.. Efter att både han och vi druckit ett par nävar öl. Kurragömma mellan tomma burkar, knarkande apor och skitöl är lite av innehållet. Får se om vi vågar slänga upp den. Har även lite annat helgalet med bra material!

Ölen? Förutom deras vanliga. 7-8 öl provade vi lite Ten Fidy specialare. Ofiltrerad, Pumpaboostad och torrhumlad ‘andra rinningen’. Även deras barley wine OBD (eller om det var ODB) var dugliga. Men färsk Gubna och G’Knight var något som ordnade tårar i M2s ögon och detta är något alla som gillar OB borde göra – åk hit.

Nu sitter vi då här på Qdoba och är lagom pepp på att åka till Fort Collins där vi ska träffa Bryan Simpson på New Belgium. Blir en lång dag idag med.. Men naturen är helt magisk och så fort det blir söndag så kör vi rakt ut i vildermarken för ett par dagar in the wild. Flanellskjortan på!

20111028-112404.jpg

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply