Categorized | MankerBeer News

Färsk Gubna hos Oskar Blues, på fat, suger..

Seriöst.. Gubna. Färsk på fat med Dale Katechis på Oskar Blues’s brewpub må vara livet.. Från de varma vidderna i New York och undersköna Delaware till snön och de himelska bergen och landskapen i Colorado..

Efter ett par timmar sitter vi så här och har snackat med Dale, hälsar till Jugge och provar Brew Pub Obly’s som The Great Pumpkin, Schmidy och OBD. (ten fidy med pumpa, andra rinningen an samma öl men torrhumlad och slutligen en skön barley wine).

Vi har det bra.. RVn är bombad med öl och imorgon är det Fort Collins som gäller, efter massa mer öl…Innan vi åter styr kosan till Longmont för mer häng med Oskar Blues men också Left Hand Brewing vars VD vi ska träffa då..

20111027-190928.jpg

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply