Categorized | MankerBeer News

En lång, fin dag i Fort Collins

Efter Longmont styrdes kosan till Fort Collins fär vi hade ett möte inbokat med Bryan Simpsons, bryggeriets kände ansikte utåt. En oerhört sympatisk man som visade oss runt på bryggeriet där vi förutom att prova alla deras öl fick prova Fat Tire direkt från burkbandet, Snow Day vilket är deras milda och smakrika jul-black IPA som släpps om någon vecka (även den direkt från bandet) samt Oscar, deras lite mörkare suröl – direkt från lagtingstunnan. Så det var ingen dålig dag.. Mer om det när vi kommit hem. Ett bra reportage på G.

Som om det inte var nog med det så gav Bryan oss ett par cyklar och tog oss med ut på en tripp förbi FunkWerks, Crooked Stave och Odell innan han behövde åka hem på sonens halloweenparty. Då tog en av deras grafiska designers Carrie och stans allt-i-allo den supertrevliga kevin över och vi tog en middag på Fort Collins. Deras buffaloburgare med orm och harkompott med bourbon steak sauce var nog det bästa jag ätit i burgarväg.

Men långa dagar kräver tidiga nätter och efter en tidig kväll sitter vi nu på Lucille’s i FC innan vi drar ned till Longmont igen för ett möte med Eric Wallace, president på Left Hand.

Mer nytt, alltid först på Facebooksidan. Så kika in där.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply