MankerBeers rapporter från USA, förslag och satsningar.

Efter mer än 2 veckors nästintill konstant öldrickande så var det på svensk mark man vaknade imorse. Trötta, nöjda och med väskor med guld och minnen är vi nu (så snart jet laggen har lagt sig) redo att sammanställa allt. Det finns ett par timmar film (däribland hela guideturer på Dogfish Head, Oskar Blues m.m), intervjuer med  bryggare och nya vänner från Oskar Blues, Left Hand, New Belgium, Dogfish Head, Fort Collins m.m, tävlingsmaterial (signerade godbitar, flasköppnare, lip balms och dröser med annat kul) och bra mycket annat inspirerande.

Vi håller nu på att diskutera huruvida vi kommer sammanställa allt på engelska, svenska eller på båda språken samt om vi kanske ska börja skriva mer och mer på engelska. Det kommer ta ett tag att komma in i rätt flyt, men samtidigt öppnar det upp en portal mot väst som gör att vi kommer kunna bli än bättre på att ge er nyheter, intervjuer, material och öl från USA. Efter den här resan står det klart att vi kommer helsatsa på MankerBeer.com och försöka göra allting mer, bättre och mer lättillgängligt för er läsare som vi anser är våra vänner. Liksom vänner så vill man inte sätta sig på någon pidestal utan ha ett så öppet anspråk som möjligt och det är det formatet vi nu kommer arbeta fram. Så som alltid så tar vi mer än gärna emot förslag på förbättringar eller olika sätt att få in er mer och mer på det hela. Läsarinlägg, mer användarvänligt material m.m?

Men detta får ta ett tag och ett tag är något vi har. Så vi tackar alla er som gett oss tips inför resan, en resa som överträffade våra förhoppningar och som vi nu vill ska fungera som inspirationskälla för er andra. Vårt mål är att inspirera er att också göra en liknande resa, skapa ett större intresse för amerikansk öl och själva bli bättre på att finna vägar, sätt och forum för att förmedla allt detta.

Så MankerBeer hämtar ny kraft och sedan kör vi, snabbare och bättre än någonsin! Som de säger i tv – “häng med”

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “MankerBeers rapporter från USA, förslag och satsningar.”

  1. Erik says:

    Har varit mycket trevligt att följa er. Inspiration har definitivt infunnit sig för att göra nåt liknande någon dag i framtiden, kanske när man ändå hälsar på släkten där borta. Har blivit lite små grejer då men ingen seriöst öl-ig resa. Så tackar för trevlig läsning och ser fram emot att se lite videoklipp, recensioner och vad andra godsaker som kan tänkas komma!

  2. M2 says:

    Vi tackar för det Erik, kul att kunna inspirera!

    //M2

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply