Categorized | MankerBeer News

“Kommande ölsläpp” och Manker Beer rekommenderar

Jag hoppas att ni inte har missat vår sida med “kommande ölsläpp” där vi delar med oss av kommande (och tidigare) släpp på Systembolaget som vi försöker hålla så uppdaterad vi hinner och kan. I ett steg att få in lite mer information gällande våra rekommendationer och favorit inför varje släpp har vi nu lagt in färgkodade ®-tecken (blått för Manker, rött för M2) bakom de öl vi vill uppmärksamma lite extra eller som vi verkligen gillar. Detta betyder inte att öl som inte fått ett ® inte är bra eller en favorit, utan vi försöker skriva om alla öl i våra “inför”-analyser.

Men vi vill ta det ett steg längre och ber därför åter om hjälp. Vad vill ni få ut och kunna göra med listorna? Ska de vara editerbara, lätta att skriva ut, mer information om ölet. Mer länkar till tidigare recensioner av ölen? Kom gärna med förslag och idéer så ska vi försöka förbättra sidan.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply