Manker Beer News: Manker Beer goes nuts!

Det händer roliga saker framöver, förutom alla beer makers dinners och ölevents som sker, har skett och är på väg att ske (följ oss och kolla på Facebook för den infon) så kommer vi på Manker Beer nu att go nuts.

Det är tillsammans med BAR-Deli vi kommer ta fram ett speciellt öl-och-snackkoncept på prov tills nästa vecka och förhoppningen är att det ska bli ett lyckat projekt att bygga vidare på. Vi delar båda samma syn på helhetsupplevelsen med mat och dryck och hur de båda förhöjer den andre när de samspelar.

Se nedan uttalande från BAR-Deli så kommer mer info framöver på vår Facebooksida. Kom gärna med förslag på kombos med smaker och öl som ni tycker är spännande och som skulle kunna fungera så får vi se vad som sker.

“Vänner! På fredag händer nåt spännande… då slår vi ihop oss i en gemensam workshop med M1 och M2 från www.Mankerbeer.com för att utveckla nya snackssmaker som en “hyllning” till ett alldeles speciellt amerikanskt kvalitetsbryggeri. Vem skulle vara sugen på att sedan testa dessa kommande kulinariska underverk på måndag eller tisdag nästa vecka? Om intresse finns så sätter vi ihop en exklusiv provsmakning där givetvis våra fans har första tjing!

(SPECIELL första tjing till alla er som var med i Bar-deli’s crowdfundingrunda i somras för att “störta jordnötsväldet”!!)”

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply