Categorized | M2's Corner, MankerBeer Talk

M2’s Corner: Brist på flaskor, låt konspirationerna flöda

Branschorganisationen för de svenska bryggerierna med det fyndiga namnet Sveriges Bryggerier, låter meddela att Sverige lider för tillfället en brist på 2 miljoner glasflaskor.

Låt konspirationsteorierna ta fart!

Konspirationsteori nr 1: Sigtuna Brygghus och Dugges bryggeri är de enda två bryggerierna som är med i Svenska Brygerier. De har såklart gömt alla Kopparbergs flaskor inför sommaren.

Konspirationsteori nr 2: Det sitter 1000 ölentusiaster i Sverige och hoardar vars 2000 st Carlsberg Hof i någon form av gisslan ‘for the greater good’

Konspirationsteori nr 3: Århundradets vaskning planeras just nu på midsommar av någon stackare som köpt 2 miljoner Norrlands Guld som missuppfattat hela konceptet (Detta skulle ta dryga 16 veckors konstant vaskande..)

Vad tror ni?

/M2

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “M2’s Corner: Brist på flaskor, låt konspirationerna flöda”

  1. Peter says:

    Teori 1 kan vederläggas eller så behöver den formuleras om 🙂 “Sigtuna Brygghus, Dugges, Jämtlands, Grebbestad och Två Bryggare är de enda fem små bryggerier som är med i Sveriges Bryggerier. De har såklart gömt alla Kopparbergs flaskor inför sommaren.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply