Categorized | MankerBeer News

BrewDog Bar rekryterar!

 Det pågår just nu ungefär 18 miljoner olika småprojekt samtidigt just nu för färdigställandet av den första BrewDog bar utanför Stortbritannien, det är byggnadsingenjörer som ska mäta hållfasthet, rörmokare som ska byta stammar, ventilationskonsulter som ska peka vart vi ska utföra håltagning, bygglovsansökan ska processas och ungefär 17,999,996 andra uppgifter som alla ska planeras in i rätt tidpunkt i schemat.camden-interior

Men det dröjer ett par veckor till innan bygget kickar igång på riktigt, under tiden så finns det andra saker att ordna och en av de viktigaste pusselbitarna är att hitta rätt personalstyrka som ska se till att ert besök hos oss blir fullkomligt fantastiskt!
Vi har hittat nästan all personal som vi behöver men vi saknar en person i styrkan som primärt ska köra bararbete (men som ni förstår så kommer man även att behöva hoppa in i alla möjliga underliga arbetsuppgifter som det är i ett litet team). Vi ser helst att den här personen är en tös* då resten av personalen är pågar*.

Personen vi söker är kring 20-25 år gammal med riktigt skön attityd, en massa jävlaranamma i blodet, såklart ha en brinnande passion för craft beer och då BrewDog i synnerhet, gärna ha besökt ett par craft beer bryggerier i Sverige och utomlands samt >1 års bar och/eller restaurangvana.
Vi söker en person som har det där lilla extra. Synliga coola gaddningar och liknande är så helt klart meriterande, dock inte Charles Manson style.

Vi erbjuder marknadsmässig lön med ett fåtal förmåner, första 6-12 månaderna kommer lönen att ligga på kollektivavtalets miniminivå eftersom det är ett helt nystartat företag utan massa miljoner på banken. Vi kan inte i dagsläget ge ett exakt datum för när vi öppnar men det ger sig med tiden.

Är du en person som kan tänka sig att tatuera in BrewDog-loggan (Vi kommer såklart inte att tvinga någon men det är en bra indikation på din passion för BrewDog) och passar in i ovan beskrivning? Eller känner du någon som passar in?BrewDog-Tattoo-Main
Då så! Skicka ett välkomponerat personligt brev + CV inklusive 1-2 referenser samt information om eventuell uppsägningstid till magnus@brewdog.com innan 2012 tar slut, rekryteringsprocessen sker löpande. Hit kan du också maila eventuella frågor, så ska jag försöka besvara de så gott det går.

*tös och påg är skånska för tjej och kille

Denna information kommuniceras genom BrewDog Bar Stockholms Facebooksida via MankerBeer.com (där undertecknad är skribent och ostskulptör) av utrymmesskäl på Facebook.

Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.


Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

5 Responses to “BrewDog Bar rekryterar!”

 1. Peppar says:

  Åh, gud vad sugen jag hade varit på det jobbet.
  Mina stora problem är dock att jag bor i Malmö, inte har varit på några craft beer-bryggerier bortsett från Malmö Brygghus.
  Dock har jag passionen för det.
  Och hade varit villig att tatuera in loggan.

 2. Pam says:

  Skickar min ansökan redan ikväll efter som att jag ändå håller på att söka jobb. Snacka om tajming. Det här är lätt världens bästa jobb för oss som älskar öl!

 3. Balder says:

  Ahh, du borde väl även lägga in. Ni bör förstå skånska så att dina vänner från söderns slätter kan komma på besök.

 4. Patrik W. says:

  Balder, ska’ru hau pau flabben paugasnööre? Pass däj jääligt noga innan ja’ trö opp en rullabör i rööva pau di.

 5. monument says:

  När BrewDog Bar kommunicerar att “Synliga coola gaddningar och liknande är så klart meriterande” känns de ju direkt lika punkiga som blink 182. pust…

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply