Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: MankerBeer i morgonradiosoffan

keep-calm-and-rock-n-beerNästa steg för oss på MankerBeer att ta plats i ölsverige kommer att ske redan nu på fredag. Efter att ha haft en dialog med Lasse Råde, som vi förhoppningsvis får se kan leda till något positivt så tar vi själva nu klivet ut i etern. Nej, det är inte MankerBeer TV som nu lanserar en digital kanal i ultra 3D HD med häftiga ölreportage utan det är dags att ni ska lära er tyda M2s skånska och min ljuva röst i radio. I fjol när öldokumentären Beer Wars släpptes på den nordiska marknaden så blev vi tillfrågade att vara med i Bandit Rocks morgonprogram Rivstart för att prata öl, då tyckte vi att Brill & Co’s ‘Pop-Jonas’ Danielsson gjorde sig bättre varpå han satt och drack öl istället för morgonkaffet. När vi nu åter blev tillfrågade för att inför Garrett Olivers besök under nästa vecka prata lite öl så var det självklart att vi ställde upp. Så på fredag morgon ska ni tune’a in Bandit Rock så får vi se hur det hela slutar. Kanske hamnar jag och M2 i någon obskyr gränd drickandes Dogfish Heads Pearl Jam-öl Faithfull Ale eller så blir det kalas och vi ser ännu ett steg till att föra ut bra öl till de innan mindre intresserade massorna.

Oavsett vilket får vi se nu på fredag hur det går och vad det blir, vi slänger upp lite mer information på Facebook när det närmar sig!

Keep on rockin!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply